top of page

Podcast.EGD S03E22 Prins Franken “De Soldaat & De Dood” (Verhaal)


Dit keer in de podcast, verhalen verteller Frank Prinsen. We raakte in gesprek over een idee voor een podcast verhaal, en werden zo enthousiast dat we het idee hebben omgezet in een verrassende Podcast.EGD aflevering. Luister en beleef ons idee zelf....
Ik ken Frank van uit het vmDavo Gebouw, waar hij een tijd lang zijn Atelier had. Toen ik mee mocht doen met de City Of Dreams Street Art Expo van Sander Op den Dries, kwam ik hem voor het eerst tegen. Hij bouwde kleine houten bruggetjes en bouwwerkjes op de City Of Dreams blokken die we met alle deelnemers vorm gaven. (foto) Daarna kwamen we elkaar soms wel eens tegen, bijvoorbeeld bij het LOS Festival waar hij optrad. En toen ik een workshop mocht geven in Apeldoorn op de School van Frank Gebhardt, stond daar ook Frank Prinsen les te geven in zijn gave houtbewerkers lokaal. Altijd leuk elkaar even te zien.Toen ik hem vroeg of hij mee wilde werken aan een nieuwe Podcast.EGD aflevering voor seizoen 3, waarin ik nieuwe dingen wil proberen, was hij gelijk voor! We brainstormde wat, en namen plaats achter de mic's, en gingen in gesprek... wat langzaam een "Stromae momentje" zou krijgen, zoals Stromae op de Franse Nieuw TV de kijkers verrast met zijn nieuwe nummer 'L'enfer'. Zet de podcast aan, hij is een half uurtje, maar er zit voor een half uur extra opnames bij. Luister maar en laat je verrassen... We vonden het super leuk om te maken, hopelijk vinden jullie het net zo leuk om te luisteren!


Meer info van Frank Prinsen: https://www.prinsfranken.nlPodcast.EGD. Een podcast speeltuin van Egbert.EGD, ondernemer, creatieveling en maker uit Deventer. 2 seizoenen en de eerste 20 afleveringen begon ik deze podcast met het interviewen van bevriende ondernemers, makers en creatievelingen. Ondernemers die mij inspireren om te doen wat ik doe.

Voor seizoen 3 gooi ik het over een andere boeg. Ik ga 10 totaal verschillende podcast afleveringen maken, met allemaal diverse concepten, die alle 10 in een andere categorie in je podcast app zouden kunnen op duiken. Zo wil ik bijvoorbeeld een spannend verhaal of hoorspel gaan maken, of een geschiedenisverhaal of college opnemen, een radioshow maken, en een gesprek met kinderen opnemen. Of te wel een diverse mix aan podcast, gewoon omdat ik het leuk vind om diverse dingen te maken. Daarnaast laat ik je kennis maken wat er allemaal kan met een podcast en dat dat meer is dan een interview of gesprek. Ik heb al wat lijntje open staan en denk dat het heel tof gaat worden! Blijven luisteren dus. En veel plezier met seizoen 3 van Podcast.EGD Ook dit seizoen maak ik bij elke podcast een ander artwork die eind het einde van het seizoen, op bijzondere wijze samen komen in een artwork boek.


Dit boekje krijg je als je doneert via http://petje.af/podcastegd of https://vriendvandeshow.nl/boekengasten Bekijk het boekje van Podcast.EGD Seizoen 1 & 2 op www.podcastegd.nl.

Commenti


bottom of page