top of page
HOME

Art.EGD

Stencil art | Tape art

Podcaster | Stop-motion

Stencil art

Op basis van een afbeelding en door jou gekozen elementen, woorden en kleuren maakt Egbert een ontwerp voor jouw unieke kunstwerk. 

Tape art

Een kunstwerk met behulp van tape? Laat dat maar aan Egbert over. Met creativiteit en uiterste nauwkeurigheid geeft hij doeken of ramen een echt 'wow-effect'.

Podcaster
pictogrammen EGDTekengebied 10 kopie.png

Egbert host van 5 podcast shows; Podcast.EGD, PUNTKast, BoekenGasten, StreetArtStreets in Deventer en de LOScast, alle te beluisteren op www.podcastegd.nl

Stop-motion

Je eigen, bewegende kunstwerk? Het is mogelijk met behulp van stop-motion technieken. Egbert maakt van elke setting een beeld en monteert dat tot een geheel.

Artist & Maker

Egbert is ooit begonnen met graffiti. Na jaren van werken met een spuitbussen en sjablonen in de stencil art werd het tijd voor afwisseling.

 

Naast graffiti werkt Egbert nu voornamelijk met andere Street Art technieken: Tape art  en stop-motion zijn daar een mooi voorbeeld van.

Daarnaast is hij host en maker van 5 podcast shows; Podcast.EGD, PUNTKast, BoekenGasten, Street Art Streets in Deventer en LOScast.

Bekijk al zijn werk op zijn portfolio.

Egbert.EGD mocht projecte verzorgen voor:

streetartapeldoorn
saxo_girl
vijfhart
wolters_kluwer
seat
provincie_overijssel
profijt adviseurs
gigant
havenkwartier
bibliotheek_deventer
Fola djembe
jackies restaurant
bottom of page