top of page
HOME
20231106_BFoto_LT Deventer_AV6A7457.jpg

Workshop.EGD

of Huur Podcast Studio

pictogrammen EGDTekengebied 10 kopie.png

Podcast workshop / Studio huren

Een Podcast is niets anders dan een mooi gesprek, interview of een bijzonder verhaal vertellen en dat opnemen en online zetten. Wat je vervolgens (gratis) kan beluisteren op de diverse podcast app's zoals ApplePodcast en Spotify of op Soundcloud of YouTube kan zetten.

Tijdens de workshop vertel ik je hoe je eenvoudig (en zelfs zonder kosten) zelf je Do it yourself podcast makkelijk op kan nemen en online zetten op de diverse podcast platforms.

 

Eerst bedenken we samen wat voor podcast concept jullie willen gaan maken en wat je daar voor nodig hebt. Vervolgens ga je zelf aan de slag met je eigen telefoon of computer. Je kan alleen het geluid opnemen, of ook met video werken voor op youtube. Aan het eind van de workshop heb je jouw eerste podcast of trailer opgenomen en weet je hoe je die online hebt gezet.

Handige informatie:
Je wordt ontvangen met koffie, thee of ranja. Wij zorgen voor wat basis materialen. Neem wel zelf bijvoorbeeld een smartphoon, tablet, computer, microfoon, camera en/ of een koptelefoon/oortjes mee waar je thuis mee aan de slag wil. 


Vraag gerust meer prijzen en mogelijkheden op voor deze workshop | De workshop duurt 2,5 uur voor een kleine podcast/video | minimaal 8 volwassen of 10 kinderen | is de groep kleiner of wil je een privé workshop neem contact op voor de mogelijkheden.

Bekijk ook Stopmotion en Tape Art workshops.

Indicatie van de kosten:

v.a. € 40,- per volwassene. (min 10 pers.)

v.a. € 22,50 per kind. (min. 10 kids)

Vraag offerte aan voor grote groepen

Huur Podcast Studio PUNT:

v.a. €175,- per dagdeel

Deze creative podcast studio bij PUNT is te huur inclusief een professionele podcast set-up om audio op te nemen met 1 tot 4 personen.​

Aanwezige Audio apparatuur:

1 x Rodecaster Pro2 + SD kaart

2 x Shure SM 7B Microfoons + Studio Arm

2 x Shure SM 58-LCE (Loop)Microfoons + Standaard

1 x Draadloze Sennheiser microfoon.

4 x Devine PRO 4000 over-ear koptelefoon

Eventueel aan te sluiten op ons geluid systeem

(er is geen video opname apparatuur)

Egbert.EGD mocht workshops verzorgen voor:

Logo punt Deventer
burgerweeshuis
gigant
expeditie_havenkwartier
theatership
bottom of page