Workshops.EGD

Stencil art | Tape art | Stop-motion

Stencil art

Zelf aan de slag met een spuitbus? Het kan tijdens de workshop Stencil art. In de volksmond ook wel graffiti genoemd. Wij leggen uit en jij gaat aan de slag. 

Tape art

Een wit doek en heel veel rollen tape? Dat zijn de ingrediënten van de workshop tape art. Breng je doek zelf tot leven door het aanbrengen van lagen en diepte.

Stop-motion

Tijdens de workshop stop-motion ben je zelf de regisseur. Bedenk je verhaal, werk het uit in kleine setting, maak een afbeelding en monteer. Uniek in zijn soort.

Workshops Deventer

Workshops blijven leuk om te geven én om aan deel te nemen. Onze graffiti workshop blijft favoriet. Inmiddels zijn er ook twee andere toffe, op Street Art gebaseerde workshops ontwikkeld; TapeArt & StopMotion

 

Tijdens de workshops bij Egbert word je gastvrij ontvangen. Voordat je zelf aan de slag gaat krijg je eerst een korte uitleg over de geschiedenis van graffiti en Street art. Kies je voor de StopMotion workshop, dan lichten we deze techniek graag toe.

 

Na afloop van onze uitleg ga je zelf aan de slag. Iedereen krijgt een eigen doek en kan zich volledig uitleven met spuitbussen, sjablonen of tape. Het resultaat? Een uniek schilderij om trots op te zijn! Of een filmpje die klaar is om de wereld ingestuurd te worden

Lees hier de meest gestelde vragen.

Egbert.EGD mocht workshops verzorgen voor:

Logo punt Deventer
burgerweeshuis
tauw
drukwerkdeal
prodentfabriek
dok_h20
food_dock
expeditie_havenkwartier
theatership
gigant

Nieuw in Portfolio

Contact

Bel of What's App Egbert.EGD

06 244 16 387 

Of mail je vraag:

e.scheffer@egbertegd.nl

Bezoek mij bij PUNT.

Scheepvaartstraat 7 

7411 MB 

Havenkwartier Deventer

Punt-LOGO-wit.png

Locatie PUNT

Street Art Streets

Volg Egbert op Instagram