Stencil art

Zelf aan de slag met een spuitbus? Het kan tijdens de workshop Stencil art. In de volksmond ook wel graffiti genoemd. Wij leggen uit en jij gaat aan de slag. 

Tape art

Een wit doek en heel veel rollen tape? Dat zijn de ingrediënten van de workshop tape art. Breng je doek zelf tot leven door het aanbrengen van lagen en diepte.

Podcast
pictogrammen EGDTekengebied 10 kopie.png

Zelf altijd al eens een podcast willen opnemen? In deze workshop leer je alles over podcast'n, bedenk je een concept, neem je een trailer of kort gesprek op, en zetten we hem online!

Workshops Deventer

Workshops blijven leuk om te geven én om aan deel te nemen. Onze graffiti workshop blijft favoriet. Inmiddels zijn er ook 3 andere toffe, op Street Art en Media gebaseerde workshops ontwikkeld; TapeArt, Podcast & StopMotion

 

Tijdens de workshops bij Egbert word je gastvrij ontvangen. Voordat je zelf aan de slag gaat krijg je eerst een korte uitleg over de geschiedenis van graffiti en Street art. Kies je voor de Podcast of StopMotion workshop, dan lichten we deze techniek graag toe.

 

Na afloop van onze uitleg ga je zelf aan de slag. Iedereen krijgt een eigen doek en kan zich volledig uitleven met spuitbussen, sjablonen of tape. Het resultaat? Een uniek schilderij om trots op te zijn! Of een filmpje of podcast die klaar is om de wereld ingestuurd te worden

Lees hier de meest gestelde vragen.

Egbert.EGD mocht workshops verzorgen voor:

Logo punt Deventer
burgerweeshuis
tauw
drukwerkdeal
prodentfabriek
dok_h20
food_dock
expeditie_havenkwartier
theatership
gigant