top of page

Podcast.EGD Art Boek Seizoen 2


Ter ere van het 10de ondernemersjaar van mijn bedrijf Egbert.EGD op 1 juli 2020, had ik de afgelopen 2,5 jaar 20 podcast-gesprekken met 20 inspirerende ondernemers en makers. Deze diverse creatievelingen hebben mij de afgelopen jaren tijdens mijn ondernemerschap geïnspireerd en gemotiveerd om te doen wat ik doe.


Bij elke podcast heb ik een speciaal artwork gemaakt. Deze komen samen in een artwork-boekje voor seizoen 1 & seizoen 2, zoals je dat ook bij een cd of als vinylhoes krijgt.

Voor seizoen 3 ga ik buiten de lijntjes kleuren van mijn huidige podcast-format: ‘1-op-1-interviews over ondernemen’. Ik wil namelijk elke aflevering in een ander format gaan maken. Bijvoorbeeld een hoorspel, een radioshow, een college, een geschiedenisverhaal of een gesprek met kinderen. Ik heb al wat lijntjes uitstaan en ik denk dat het een heel verrassend en afwisselend seizoen gaat worden. Oftewel: blijven luisteren!


Luister Podcast.EGD in je favoriete podcast-app en abonneer je! Zo mis je geen aflevering. Abonneer je ook gelijk op mijn andere 3 podcast-shows: ‘PUNTkast’, ‘BoekenGasten’ en ‘Street Art Streets in Deventer’.


Links staan op podcastegd.nl of scan de Spotify codes achter op dit boekje. Wil je Podcast.EGD ondersteunen? Doneer of word vriend van de show en krijg dit boekje!

Bedankt voor het luisteren en tot seizoen 3!


Egbert.EGD

egbertegd.nl | locatiepunt.nl | streetartstreets.nl
En abonneer op je favoriete podcast app, voor seizoen 3!

iTunes: link

Spotify: link

Google: linkComments


bottom of page