top of page

10 Jaar Egbert.EGD & Podcast Artwork-boek

Bijgewerkt op: 29 okt. 2020


Vandaag, 1 juli 2020 is het 10 jaar geleden dat ik Egbert.EGD starten, in het jaar op weg hier naar toe maakte ik 10 Podcast gesprekken met 10 inspirerende ondernemers die al langer dan 10 jaar ondernemen. Diverse ondernemers die mij de afgelopen jaren hebben geholpen, geïnspireerd en gemotiveerd om te doen wat ik doe.


In deze podcast vertellen we dan samen het verhaal van 10 jaar ondernemer wat leer je die eerste jaren, en welke gouden tips kunnen mijn gasten mij en de luisteraars geven voor de komende jaren.


Ik maakte voor elke Podcast gesprek een nieuw podcast Artwork. Dit was soms een bestaand schilderij, tapeart werk, foto, digitaal beeld bewerkt tot iets nieuws. Deze artworks heb ik samen laten komen in een artwork boekje dat je ook krijgt bij een CD of een vinylhoes. Bekijk heb hieronder online:

Op elke pagina staat een 'Spotify code', die je kan scannen met in de Spotify App, ga naar zoeken druk op de 'zoekbalk', dan verschijnt boven in beeld een 'camera'. Klik daarop, en scan de code, automatisch opent de podcast.EGD aflevering. Zo is het een soort luisterboek geworden.


Tevens heb ik een nieuwe website gemaakt; www.podcastegd.nl. Daar komen al mijn podcast shows bij elkaar. Wil je mij helpen deze podcastshows te maken, neem dan je petje af op petje.af/podcast.egd.


En abonneer op je favoriete podcast app, voor seizoen 2!


iTunes: link

Spotify: link

Google: link

Seizoen 1 was powerd by koekfm.nl

Comentarios


bottom of page