top of page

S02E20 MINKA - "Wandelen langs een roze kasteel"


Ik leerde MINKA kennen in de tweede Lockdown in 2020. Vooral van de m'n "Corona Hit" WandelenWandelen Wandelen, Whoop!. Ik had haar tot op heden nog nooit echt ontmoet of een live show gezien. Ik wist alleen dat ze ook Zang-lerares is bij Limai (bekend van Aflevering 11 van Podcast.EGD) En dat ze diverse toffe liedjes online heeft staan. Of zoals ze zelf op haar website heeft staan: "Tintelfrisse Nederlandstalige electropop met een vrolijke rock’n roll vibe. All in. MINKA verwacht maar één ding van je: totale overgave aan de muziek. Dansen, tunnelvisie, verliefdheid, alles is welkom. De Deventerse zangeres weet je te overtuigen met eerlijke teksten en een verslavende cocktail van electro & analoge muziek. Gewapend met gitaar en knallende beats daagt ze je uit om buiten de gebaande paden te denken. Vergeet je werk, de wereld, laat maar los. Dans alsof er niemand kijkt." Ze is uitgeroepen tot ‘Cultuurtalent Overijssel’ en werkt met producer Timon Massop aan haar debuutalbum. Deze verschijnt in de lente van 2022!


We bespraken haar roze hond "Binkie de Underdog" die samen met de MINKA letters op elk optreden terug komen. Hoe ze muziek maakt samen met met haar partner en producer Timon Massop. Die al voor de wandel-pandemie de wijze woorden "gaan we nog een stukje Wandelen-wandelen-wandelen?" uit sprak. Haar favoriete wandelgebied en hoe haar samenwerking met De nieuwe Oost werkt en natuurlijk over dansen!

Wil je meer weten of muziek luisteren of de video clips bekijken van Minka Hebing kijk op https://minka.nu en volg haar op de socials @minka_nl


Luister de podcast hieronder of op podcastegd.nl of in je favoriete podcastapp!


Dit was seizoen 2 van de Podcast.EGD, uiteraard komt er weer een hardcopy Album Art work boekje van dit seizoen waarin alle album artworks van de 10 afleveringen van seizoen 2 samen komen met de shownotes teksten. Dit boekje je ontvangt als je een bijdrage doneert om deze podcast mogelijk te maken. En is verkrijgbaar bij PUNTVoor seizoen 3 van Podcast.EGD ga ik buiten de lijntjes kleuren van mijn huidige podcast format; "1 of 1 interview over ondernemen". Ik wil namelijk elke aflevering in een ander format gaan maken. Bijvoorbeeld een hoorspel, een radioshow, een college, een geschiedenisverhaal, of een gesprek met kinderen. Ik heb al wat lijntjes uit staan, en ik denk dat het heel verrassend afwisslend seizoen gaat worden. Of te wel blijven luisteren!Tape Art Boek: 19 februari word ik "een man van 40!" Dat vier ik met een boek met al mijn Tape Art Werk van de afgelopen 5 jaar erin! Het boek bevat ongeveer 80 pagina's en gaat € 40,- kosten, maar omdat ik mij nog altijd 35 voel en je voor 19 februari besteld, kan je hem tijdelijk voor €35,- bestellen! Kijk voor een eerste indruk op mijn Instagram @egbertegd. Er is een beperkte oplage van 40 stuks dus wil je een exemplaar in je boekenkast, laat het dan zo snel mogelijk weten. Mail naar e.scheffer@egbertegd.nl Dan zorg ik dat deze 19 februari voor je klaar ligt bij PUNT.


Abonneer op PodcastEGD.nl via je favoriete podcast APP


Op podcastegd.nl vind je ook: de boekengasten podcast en PUNTkast. En de Street Art Streets in Deventer podcast


Deze Podcast is opgenomen in PUNT in he Havenkwartier. We zijn van maandag tot vrijdag open als cafe met lunch van 11:00 tot 17:00 en op vrijdag gaan we langer door met een daghap. Uiteraard kan je onze locatie ook boeken een vergadering of bijeenkomst. Kijk ook eens op locatiepunt.nl of volg ons @locatiepunt


Je kan mij volgen @egbertegd of kijk op egbertegd.nl

Comments


bottom of page