top of page

Podcast.EGD S03E21 "Boekpresentatie & Veertig-jaardag" (1e Podcasters LIVE bij PUNT)


Op een stormachtige vrijdag 18 februari 2022 organiseerde we een mooie #boekpresentatie & #veertigjaardag in PUNT. Tijdens deze 1ste 'Podcasters Live bij PUNT' met publiek, overhandigde ik het 1ste exemplaar van mij nieuwe Tape Art boek aan m'n jarige broer Leon (@deleone__) In dit boek vind je mijn Tape Art Projecten van 2017-2021.

Daarna overhandigde ik ook m’n nieuwe podcast album artwork seizoen 2 aan Maite Roest van Limai. (1ste gast van Seizoen 2)


Ik kreeg van m’n lief Laurien en vrienden en familie allemaal een puzzelstukje kado, wat samen een foto van een prachtig werk van @iameelco in de maakt is! Super tof kado! Thanx allemaal voor jullie komst en lieve inbel momenten vanwege de storm!


Het boek is vanaf nu te koop bij PUNT voor de verjaardag prijs van niet €40 maar €35 en je krijgt er een pretpakket bij met o.a het podcastartwork-boekje + stickers + Boekengasten boekenlegger. Of stuur mij een berichtje via e.scheffer@egbertegd.nl dan zorg ik dat het hele pakket bij je thuis komt!


Podcast.EGD - Seizoen 3

Een podcast speeltuin van Egbert.EGD, ondernemer, creatieveling en maker uit Deventer.


2 seizoenen en de eerste 20 afleveringen begon ik deze podcast met het interviewen van bevriende ondernemers, makers en creatievelingen. Ondernemers die mij inspireren om te doen wat ik doe.

Voor seizoen 3 gooi ik het over een andere boeg. Ik ga 10 totaal verschillende podcast afleveringen maken, met allemaal diverse concepten, die alle 10 in een andere categorie in je podcast app zouden kunnen op duiken. Zo wil ik bijvoorbeeld een spannend verhaal of hoorspel gaan maken, of een geschiedenisverhaal of college opnemen, een radioshow maken, en een gesprek met kinderen opnemen. Of te wel een diverse mix aan podcast, gewoon omdat ik het leuk vind om diverse dingen te maken. Daarnaast laat ik je kennis maken wat er allemaal kan met een podcast en dat dat meer is dan een interview of gesprek. Ik heb al wat lijntje open staan en denk dat het heel tof gaat worden! Blijven luisteren dus. En veel plezier met seizoen 3 van Podcast.EGD Ook dit seizoen maak ik bij elke podcast een ander artwork die eind het einde van het seizoen, op bijzondere wijze samen komen in een artwork boek.


Dit boekje krijg je als je doneert

Bekijk het boekje van Podcast.EGD Seizoen 1 & 2 op www.podcastegd.nl.


Meer info over Egbert op www.egbertegd.nl

Opmerkingen


bottom of page