top of page

Podcast.EGD S02E18 Ivo Wewer "Ik ga voor die glimlach"


Ik ken Ivo Wewer als klasgenoot op het Cibap in Zwolle. Van 1996 tot 2002 zaten we bij elkaar in de klas en liepen samen stage bij Deventer Standbouwbedrijf The Inside. Samen met Sander (uit aflevering 12) maakte we een decor voor een feestje van Ivo. Na het Cibap verloren we elkaar een beetje uit het oog, tot ik in 2010 FMT belde voor een anti-kraak Atelier. Ik had niet in de gaten dat ik Ivo aan de lijn had, maar hij regelde wel een geweldige plek in Brink 21 waar ik mijn bedrijf Egbert.EGD verder kon ontwikkelen. Later exposeerde hij zijn Cassette schilderij tijdens een Party met Platen feestje. Later mocht ik zijn logo re-ontwerpen en zijn website aanpakken. We maakte ook samen een Stop-motion video als nieuwjaarswens voor zijn bedrijf! https://youtu.be/44pykLcOOI0


We hadden het over onze tijd op hetCibap en dat we samen stage liepen bij een standbouwbedrijf. Hoe hij na de horeca in de vastgoed terecht kwam. En hoe hij daar met veel (startende) ondernemers gesprekken had en altijd dacht , zelfstandig ondernemen dat wil ik ook, maar wat dan? Toen hij was uitgegroeid bij FMT kwam hij in contact met iemand die met beton werkte. Ivo leerde zichzelf het beton meester te worden, en zo is zijn onderneming BetonMeester geboren. Hoi verteld hoe hij graag zijn klanten blij maar met beton objecten en nu ook “douglas-dromen” waarmaakt met buiten klussen. Hij verteld over een mooie klus voor voetbalclub Ajax, en dat hij daar een mooie markt voor zijn eigen werk ziet liggen. Een mooi gesprek met deze bevlogen creative maker.

Meer info: www.betonmeester.nl en volg @betonmeester


Luister de podcast hieronder of op podcastegd.nl of in je favoriete podcastapp!


Podcast.EGD Ter ere van het 10de ondernemersjaar van mijn bedrijf Egbert.EGD op 1 juli 2020, maak ik een tweede seizoen met 10 Podcast gesprekken met 10 inspirerende ondernemers. Deze diverse ondernemers hebben mij de afgelopen jaren tijdens mijn ondernemerschap geïnspireerd en gemotiveerd om te doen wat ik doe.

In deze podcast vertellen we het verhaal van ondernemer wat leer je die eerste jaren, en welke gouden tips kunnen deze ondernemers mij, en jullie luisteraars, geven voor de komende 10 jaar waar weer veel spannende ontwikkelingen in mijn onderneming zullen zijn.


Bij elke podcast maak ik een ander artwork die eind het einde van het seizoen, op bijzondere wijze samen komen in een artwork boek. Dit boekje krijg je als je doneert via http://petje.af/podcast.egd.


Bekijk het boekje van seizoen 1 op www.podcastegd.nl, daar vind en -luister je ook mijn andere 3 podcastshows.


Abonneer alvast op deze podcast in je favoriete podcast app, om geen Aflevering te missen!

Comments


bottom of page