top of page

Podcast.EGD S02E17 Kim Snijders"Ik heb een passie voor mensen"


Ik ken Kim als gedreven ondernemer met een passie voor mensen die vele bedrijven in Deventer heeft opgestart die hun stempel op de stad hebben gedrukt. Vele van jullie zullen kennen vast de horeca concepten Engel&Bengel, Café Vroeger & DokH2o, wat Kim o.a. samen met haar Zus Manon starte. Maar ook Sieradenwinkel "Ziezoo" en bloemenzaken Dieva en On-geschikt starten ze op. Bij haar B&B Schip in het Havenkwartier "De Oosterkim" mocht ik in 2014 een Schipper mural maken met StencilArt. (zie making of video: https://youtu.be/sItaM1a4VUE) En in 2015 mocht ik in opdracht van haar een game ruimte bij buurtcentrum de Elegast voorzien van een muurschildering en logo's op de gevel. (https://youtu.be/hb7QiHqnAOA)


We namen samen haar curiculum vitee door. Hoe ze na haar opleiding tot docent Bloemsierkunst haar eerste onderneming starte en haar eerste winkel openende met sieraden en woondcoraties. Hoe ze samen met 3 andere het succesvolle horeca concept Engel&Bengel bedacht met een voor-hoofd-na gegrecht voor 5-10-5 euro. Hoe ze werd gevraagd Café Vroeger en Cultureel Eetcafe DokH2o te beginnen in leegstaande panden in Deventer. Hoe haar liefde voor bloemen vaak weer terug komt, en haar passie voor mensen in diverse freelance klussen terug komt. Zoals nu bij de Ijsselbiennale waar ze vrijwilliger coördinator is. Ze is een inspireerde ondernemer met een voorliefde voor het neerzetten van nieuwe ondernemingen op vele vlakken.


Luister de podcast hieronder of op podcastegd.nl of in je favoriete podcastapp!


Meer info:


Podcast.EGD Ter ere van het 10de ondernemersjaar van mijn bedrijf Egbert.EGD op 1 juli 2020, maak ik een tweede seizoen met 10 Podcast gesprekken met 10 inspirerende ondernemers. Deze diverse ondernemers hebben mij de afgelopen jaren tijdens mijn ondernemerschap geïnspireerd en gemotiveerd om te doen wat ik doe.


In deze podcast vertellen we het verhaal van ondernemer wat leer je die eerste jaren, en welke gouden tips kunnen deze ondernemers mij, en jullie luisteraars, geven voor de komende 10 jaar waar weer veel spannende ontwikkelingen in mijn onderneming zullen zijn.


Bij elke podcast maak ik een ander artwork die eind het einde van het seizoen, op bijzondere wijze samen komen in een artwork boek. Dit boekje krijg je als je doneert via http://petje.af/podcast.egd.


Bekijk het boekje van seizoen 1 op www.podcastegd.nl, daar vind en -luister je ook mijn andere 3 podcastshows.


Abonneer alvast op deze podcast in je favoriete podcast app, om geen Aflevering te missen!


Commentaires


bottom of page