top of page

Podcast.EGD S02E13 Karin Haveman "Seachance, de kans aan de Australische Tasmanzee"


Ik ken Karin Haveman van het CIBAP in Zwolle. Ondanks we niet bij elkaar in de klas zaten, klikte het heel goed tussen ons en zijn we zeer goede vrienden geworden. We deelde lief en leed met elkaar en hadden veel schik in het Zwolse en Deventer studentenleven. Na de studenten jaren in Zwolle, leefde ze in Rotterdam en Delft en is ze daarna met haar man John naar Australië vertrokken. Ondanks we elkaar nu niet veel spreken, is het altijd goed als we elkaar weer spreken. De laatste keer dat we elkaar echt zagen, was heel spontaan in 2018, toen ze onverwachts opeens bij DAVO Appte of ik een drankje kwam doen. Ze was toen net zwanger van haar eerste zoon Otto. Eind 2019 begin 2020 mocht ik het geboorte kaartje ontwerpen voor hun tweede zoon Max. Inmiddels is Karin ook veel aan het ondernemen met hun eigen strandhuis "Seachance" aan de Tasmanzee in Australië, ik ben heel benieuwd hoe dat gaat. En wilde haar graag weer eens spreken in deze gekke tijden waar we als wereld in zitten. Hoe gaat het er nu in Australië aan toe, en hoe gaat zij om met al deze uitdagingen.


Karin is nu vooral bezig met Seachance. Midden in het dorpje Bicheno ligt dit ontspannen, comfortabele en door haar zelf stijlvol ingerichte strandhuis uit de jaren 60. Afgelopen jaren heeft Karin ervaren opgedaan als museum- en kunstgaleriespecialist en heeft eerder voor en met verschillende musea, kunstgalerijen en andere organisaties in de creatieve industrie in Nederland en Australië gewerkt en is ook nog eens freelance Styling & Brand Consultant onder de naam StudioKarin.


Meer info over SeaChance: https://www.airbnb.nl/rooms/29063866

Of Volg Karin op:


Kleine rectificatie: Tasmanië is niet zo groot als Duitsland maar ongeveer zo groot als Ierland.


Luister de podcast op podcastegd.nl of op je favoriete podcast app:Podcast.EGD

Ter ere van het 10de ondernemersjaar van mijn bedrijf Egbert.EGD op 1 juli 2020, maak ik een tweede seizoen met 10 Podcast gesprekken met 10 inspirerende ondernemers. Deze diverse ondernemers hebben mij de afgelopen jaren tijdens mijn ondernemerschap geïnspireerd en gemotiveerd om te doen wat ik doe. In deze podcast vertellen we het verhaal van ondernemer wat leer je die eerste jaren, en welke gouden tips kunnen deze ondernemers mij, en jullie luisteraars, geven voor de komende 10 jaar waar weer veel spannende ontwikkelingen in mijn onderneming zullen zijn. Bij elke podcast maak ik een ander artwork die eind het einde van het seizoen, op bijzondere wijze samen komen in een artwork boek. Dit boekje krijg je als je doneert via http://petje.af/podcast.egd.


Bekijk het boekje van seizoen 1 op www.podcastegd.nl, daar vind en -luister je ook mijn andere 3 podcastshows. Abonneer alvast op deze podcast in je favoriete podcast app, om geen Aflevering te missen!


www.egbertegd.nl | www.locatiepunt.nl | www.streetartstreets.nlComments


bottom of page