top of page

Podcast.EGD S02E11 LIMAI Lize & Maite "Muziek is geen wedstrijd"


Lize Reitsma en Maite Roest ken ik, zoals de meeste ouders in Deventer en omstreken, als externen muziekdocenten op de school van mijn kinderen. Met Maite deed ik in 2016 samen met een aantal creatieveling een buurtproject 'VoorstadKids', en we komen elkaar regelmatig tegen bij festivals en concerten, of op een verjaardag van gezamenlijke vrienden. Dan hebben we het vaak over ondernemen in de cultuur sector.


Lize heeft naast haar diploma Docent Muziek ook haar Master Kunsteducatie behaald. Ze is duidelijk, bevlogen en heeft een groot organisatietalent. Naast haar werk bij LIMAI is ze verbonden aan het ArtEZ conservatorium als hoofdvakdocent didactiek basisonderwijs. Maite is een geboren ondernemer, energiek, nieuwsgierig en doelgericht. Ontwikkelt nieuw lesmateriaal en is verantwoordelijk voor de communicatie. Ze schrijft teksten, ontwerpt flyers en onderhoudt de social media. Daarnaast is ze redacteur bij het vaktijdschrift de Pyramide. Samen ondernemen ze nu al sinds 2005 onder de naam LIMAI.


Te gast in seizoen 2, aflevering nummer 11, Lize en Maite van LIMAI, zanglesindeventer.nl en de IJsselvilla aan de Zutphenseweg.


Nb. Helaas is er iets niet helemaal goed gegaan bij de opname, vandaar dat het geluid soms een beetje raar gemixt is, excuses voor eventueel ongemak, op de 0:49 minuut zit een korte overgang, daarna was het probleem opgelost.


Meer info over Limai: Limai.nl & Volg @limaimuziek

Meer info over zanglessen in Deventer: zanglesindeventer.nl

Meer info over de IJsselvilla: deijsselvilla.nlPodcast.EGD Ter ere van het 10de ondernemersjaar van mijn bedrijf Egbert.EGD op 1 juli 2020, maak ik een tweede seizoen met 10 Podcast gesprekken met 10 inspirerende ondernemers. Deze diverse ondernemers hebben mij de afgelopen jaren tijdens mijn ondernemerschap geïnspireerd en gemotiveerd om te doen wat ik doe.

In deze podcast vertellen we het verhaal van 10 jaar ondernemer wat leer je die eerste 10 jaar, en welke gouden tips kunnen deze ondernemers mij, en jullie luisteraars, geven voor de komende 10 jaar waar weer veel spannende ontwikkelingen in mijn onderneming zullen zijn.


Bij elke podcast maak ik een ander artwork die eind het einde van het seizoen, op bijzondere wijze samen komen in een artwork boek. Dit boekje krijg je als je doneert via  http://petje.af/podcast.egd.


Bekijk het boekje van seizoen 1 op www.podcastegd.nl, daar vind en -luister je ook mijn andere 3 podcast-shows.


Abonneer alvast op deze podcast in je favoriete podcast app, om geen aflevering te missen!


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page