top of page

Podcast.EGD S01E10 Rob Dekay "Iedereen gaat dood, maar niet iedereen leeft"Rob Dekay, voor vele bekend als De MOL in "Wie is de Mol" dit jaar. Ik ken Rob voornamelijk als artiest, ik weet nog goed dat hij regelmatig te gast was bij de Deventer Radio show Twanzichtkaart, van Twan Sallaerds. Die hem toen al de hemel in prees met zijn prachtige stem. Hij kwam ook mee met het optreden van Eredivisie van Wantigga en Nexus in mijn Atelier.EGD aan de Brink 21 in , en sinds dien spreek ik hem altijd wel even kort of groeten we elkaar als we elkaar in Deventer tegenkomen. Gaaf om te zien hoe hij afgelopen jaren steeds verder doorbrak bij het mainstream publiek, en met Wie is de Mol nu helemaal in de schijnwerpers staan. Ik vraag me af hoe het nu is om thuis te zitten vlak na deze gigantische ervaring. Ik vind het dan ook erg gaaf hem te mogen spreken in de seizoen finale van seizoen aflevering 10 van 1 Podcast.EGD, Rob Dekay"


We haalde herinneringen op over de begindagen van het artiesten bestaan van Rob, hoe hij koos om te gaan ondernemen als artiest, samenwerkte met hip hop artiesten FATA, Akwasi & Dio, dat hij nu is getekend bij het platenlabel Modestus Records van Guus Meeuwis en bij hem mocht optreden voor 4 x 35.000 man publiek bij Groots met een zachte G. Wat de Banjo en zijn hoed voor hem betekend. Waar de artiestenaam "Dekay" vandaan komt. Natuurlijk zijn avonturen van wie is de mol, en legt mij als leek uit hoe het programma werkt. Zijn liefde voor Deventer, het nummer tevreden dat hij maakte ter ere van 1250 jaar bestaan van Deventer. Hoe hij de coronatijd door komt en dat hij met 60+ show de boot in gaat. Hij verteld over de bijzondere Podcast "Praat je later!" waar hij de sidekick was van de super insererende ondernemer en hiphop liefhebber Elia Quintin (RIP). Ze hebben 3 bijzondere afleveringen opgenomen. Hopelijk komt het snel op een mooie manier online. En hoe hij nummers maakt voor film en reclame en zijn nieuwe plaat.


Luister zijn muziek op Spotify

Abonneer op de Podcast.EGD in je favoriete podcast app, om geen aflevering te missen!


Podcast.EGD

Ter ere van het 10de ondernemersjaar van mijn bedrijf Egbert.EGD op 1 juli 2020, maakte ik deze eerste 10 Podcast gesprekken met 10 inspirerende ondernemers die al langer dan 10 jaar ondernemen. Deze diverse ondernemers hebben mij de afgelopen jaren tijdens mijn ondernemerschap geïnspireerd en gemotiveerd om te doen wat ik doe.


In deze podcast vertellen we het verhaal van 10 jaar ondernememen wat leer je die eerste 10 jaar, en welke gouden tips kunnen deze ondernemers mij, en jullie luisteraars, geven voor de komende 10 jaar waar weer veel spannende ontwikkelingen in mijn onderneming zullen zijn. In seizoen 2 ga ik daar mee door, en maak ik weer 10 gesprekken met 10 personen die mij inspireren!


Bij elke podcast maak ik een ander artwork die eind het einde van het seizoen, op bijzondere wijze samen gaan komen, daarover later meer. Wil je dit idee helpen, neem dan je petje af en doneer een klein bedrag op http://petje.af/podcast.egd.


Abonneer alvast op deze podcast in je favoriete podcast app, om geen Aflevering te missen!


Deze Podcast is powered by www.KoekFM.nl

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page