top of page

Podcast.EGD S01E09 Bas Mennink "Je kan niet vanuit een jampotje je eigen etiket lezen"

Bijgewerkt op: 14 mei 2020


Bas Mennink ken ik van een prachtig project Straatgeheim, toen ik een aantal jaren gelden mijn atelier in Brink 21 moest verlaten, kwam ik in contact met Bas, tijdens ons eerste gesprek vertelde hij mij een idee dat hij had, de Nieuwstraat (waar hij op dat moment actief was met "Gave Dingen Doen") van de 1 op de andere dag omtoveren in een Street Art paradijs voor een week. Mijn antwoord was, "Links om rechts om dat gaan we doen" En samen hebben we onze tanden er in gezet, en werd het 1 van de mooiste projecten die we de afgelopen jaren mochten doen. Daarnaast mocht ik exposeren in zijn pand, en ken ik Bas echt als een inspirator, en geweldige meedenker voor ondernemers. In deze corona crises blik ik graag terug, en ben ik benieuwd of hij tips heeft. Te gast in aflevering nummer 9, Bas Mennink van onder andere H3lab en StartUp in Apeldoorn.


We haalde natuurlijk herinneringen op van Street Art Streets en zijn bedrijf "Gave Dingen Doen" Maar ook wat hij nu doet bij H3Lab in Apeldoorn, en wet hij doet met zijn ademhalingsoefeningen, en wat die voor je kunnen betekenen. Uiteraard bespraken we de dingen die nu spelen en hoe wij daar als ondernemers mee om gaan.


Meer info over h3lab op: https://h3lab.me

Meer info over Straatgeheim: https://www.facebook.com/StraatGeheim


Foto in artwork door Tessa Wiegerinck voor interview "Vol van Leegstand"

Abonneer op de Podcast.EGD in je favoriete podcast app, om geen aflevering te missen!

Podcast.EGD

Ter ere van het 10de ondernemersjaar van mijn bedrijf Egbert.EGD, maak ik 10 Podcast gesprekken met 10 inspirerende ondernemers die al langer dan 10 jaar ondernemen. Deze diverse ondernemers hebben mij de afgelopen jaren tijdens mijn ondernemerschap geïnspireerd en gemotiveerd om te doen wat ik doe.

In deze podcast vertellen we het verhaal van 10 jaar ondernemer wat leer je die eerste 10 jaar, en welke gouden tips kunnen deze ondernemers mij, en jullie luisteraars, geven voor de komende 10 jaar waar weer veel spannende ontwikkelingen in mijn onderneming zullen zijn.

Bij elke podcast maak ik een ander artwork die eind het einde van het seizoen, op bijzondere wijze samen gaan komen, daarover later meer.


Wil je dit idee helpen, neem dan je petje af en doneer een klein bedrag op http://petje.af/podcast.egd.


Abonneer alvast op deze podcast in je favoriete podcast app, om geen Aflevering te missen!


Deze Podcast is powered by www.KoekFM.nl

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page