top of page

Podcast.EGD S01E08 Herm Golbach “"Always Look On The Burn Side Of Life"”

Bijgewerkt op: 27 mrt. 2020Herm Golbach van Burnside Park en Shop in het Havenkwartier in Deventer. Ik denk dat Herm 1 van de eerste ondernemers in mijn leven was, waardoor ik dacht, ondernemen dat lijkt mij ook wel wat. Ik herinner mij nog goed dat ik als tiener bij hem in de winkel in de Nieuwstraat kwam. Waar hij vanuit zijn "kasteel kantoor" druk was met administratie en een winkel stond waar hij in diverse skate en snowboard spullen handelden. Velen jongeren hingen daar rond, keken Skate Video's dronken glazen flesjes cola uit de Coca Cola automaat, snoepte snoep van de Schlecker. En gingen dan weer op pad om te gaan skaten. Inmiddels is Burnside al 31 jaar een legendarisch bedrijf, waar mensen uit heinde en verre voor naar Deventer komen om hun spullen te kopen. Nog altijd wordt er met dezelfde liefde verkocht en voor je gezorgd. Naast de winkel is er inmiddels een Burnside skatepark, Burnside constructions, vele Burnside Events, een Loods met diverse huurders en Burnside cablepark met tegenwoordig zelfs in de winter "Burnside dining"


We bespraken natuurlijk over de corona crisis waar we midden inzetten, maar haalde ook veel herinneringen op van vroeger, dat we hingen in de winkel in de Nieuwstraat, hoe hij zijn grote passie surfen omzetten in een winkel, eerst Roldofo's en later Burnside. Waar de naam vandaan komt en het omzetten tot een geweldig merk, en hoe hij zich verder ontwikkelde naar het Havenkwartier met een grote winkel, een skatebaan, een skatebaan bouwteam, een loods met huurders en een Cable park in Emst. Waarom hij in de Horeca ging, terwijl hij er eigenlijk niet zo veel mee heeft. En zijn plannen voor de komende jaren.


Meer info over Burnside, de whats App Shop e.d. op: www.burnside.nlAbonneer op de Podcast.EGD in je favoriete podcast app, om geen aflevering te missen!

Podcast.EGD

Ter ere van het 10de ondernemersjaar van mijn bedrijf Egbert.EGD, maak ik 10 Podcast gesprekken met 10 inspirerende ondernemers die al langer dan 10 jaar ondernemen. Deze diverse ondernemers hebben mij de afgelopen jaren tijdens mijn ondernemerschap geïnspireerd en gemotiveerd om te doen wat ik doe.

In deze podcast vertellen we het verhaal van 10 jaar ondernemer wat leer je die eerste 10 jaar, en welke gouden tips kunnen deze ondernemers mij, en jullie luisteraars, geven voor de komende 10 jaar waar weer veel spannende ontwikkelingen in mijn onderneming zullen zijn.

Bij elke podcast maak ik een ander artwork die eind het einde van het seizoen, op bijzondere wijze samen gaan komen, daarover later meer.


Wil je dit idee helpen, neem dan je petje af en doneer een klein bedrag op http://petje.af/podcast.egd.


Abonneer alvast op deze podcast in je favoriete podcast app, om geen Aflevering te missen!

Deze Podcast is powered by www.KoekFM.nl

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page