top of page

Podcast.EGD S01E07 Wantigga “Ik maak veel makkelijker muziek met anderen”


Jonathan Tan AKA Wantigga, Ik ken Jonathan uit de Deventer Hiphop Cultuur. Wan vormde samen met K1kerbusch en Louis louis Bordeaux de groep FATA, waar ik vanaf "Fata shit moet je voelen" fan van werd. FATA werkte onder ander samen met Kraantje Pappie, Zwart licht, Fresku en Hef. In 2011 kwam Wan met het project Eredivisie, een groep samen met Nexus en features van o.a. Rob Dekay optreden op een feestje in mijn eerste atelier aan de Brink. In 2012 organiseerde hij een Dilla Tribute Night, waar ik met Stencil Art een decor voor maakte. En in 2013 werd ik zijn buurman in het VMDavo gebouw van zijn webshop onderneming in bladmuziek, toen pas kwam ik er achter dat hij naast muziekkant echt een ondernemer is. Op dit moment is hij voornamelijk muziekkant en DJ en is hij te zien op grote festivals en en toert regelmatig in Europa en Azië. En zelf organiseert hij diverse feestjes en is hij nu leerkracht op de Herman Brood academie.

We haalde herinneringen op over zijn Fata tijd, de tijd dat hij een webwinkel in bladmuziek overnam en echt moest gaan ondernemen om zijn investering te kunnen terug verdienen. En wat hij gaande weg leerde als ondernemer en muziekkant. Hoe hij zich omvormde tot DJ en nu mag komen draaien in heel Europa en Azie. Wat de status is van de cultuur in Deventer op dit moment, en wie zijn leerlingen zijn op de Herman Brood academie.

Abonneer op de Podcast.EGD in je favoriete podcast app, om geen aflevering te missen!

Podcast.EGDTer ere van het 10de ondernemersjaar van mijn bedrijf Egbert.EGD, maak ik 10 Podcast gesprekken met 10 inspirerende ondernemers die al langer dan 10 jaar ondernemen. Deze diverse ondernemers hebben mij de afgelopen jaren tijdens mijn ondernemerschap geïnspireerd en gemotiveerd om te doen wat ik doe.

In deze podcast vertellen we het verhaal van 10 jaar ondernemer wat leer je die eerste 10 jaar, en welke gouden tips kunnen deze ondernemers mij, en jullie luisteraars, geven voor de komende 10 jaar waar weer veel spannende ontwikkelingen in mijn onderneming zullen zijn.

Bij elke podcast maak ik een ander artwork die eind het einde van het seizoen, op bijzondere wijze samen gaan komen, daarover later meer. Wil je dit idee helpen, neem dan je petje af en doneer een klein bedrag op http://petje.af/podcast.egd.

Abonneer alvast op deze podcast in je favoriete podcast app, om geen Aflevering te missen!

Deze Podcast is powered by www.KoekFM.nl

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page