top of page

Podcast.EGD S01E06 Dennis Luken “Het wordt altijd weer maandag”

Bijgewerkt op: 9 mrt. 2020


Dennis Luken, Ik ken Dennis als festival directeur van Slam!Koningsdag waar ik afgelopen 2 jaar een bijzondere bijdrage aan de vormgeving mocht verzorgen. Sander Van der Ham van Sightline, ontwerper van de stages van o.a. Slam!Koningsdag belde mij 3 jaar geleden op, of ik digitaal het podium, wat er uitzag als een vervallen fabrieksbuurt, van Street Art en Graffiti kon voorzien. En eventueel wat live painting kon verzorgen tijdens het event zelf. Nou dat wilde ik wel, en wat een onvergetelijke belevenis voor een publiek van 30.000 mensen was dat. Een jaar Later belde Sander mij weer, of ik niet de hele vormgeving voor het festival wilde doen, want Dennis had het festival over genomen van Radiozender SLAM!. Zo leerde ik Dennis kennen, en spraken we elkaar regelmatig.

Dennis is een evenementen organisator puur sang, hij de stond bijvoorbeeld ooit aan de wieg van Concert at Sea in Zeeland, en dit jaar organiseert hij op 27 april 2020  in Alkmaar èn Amersfoort: Oranje Koningsdag!

We bespraken hoe hij hij begon en zijn verleden in de Radio wereld. Hoe hij aan de wieg stond van Concert at Sea in Zeeland, en Festival Zand in Almere. Dat hij betrokken was bij bevrijdingsfestival en hoe Slam!Koningsdag op zijn pad kwam. En dat hij vorig het evenement in Alkmaar overnam van radiozender Slam! Waarom hij dit jaar Oranje Koningsdag organiseert in Alkmaar en Amersfoort, wat daarbij allemaal komt kijken en zijn dromen om met dit concept over Nederland uit te rollen met lokale partners, en zelfs internationaal Koningsdag evenementen te gaan organiseren in landen waar veel Nederlanders wonen en samenkomen om deze typische Hollandse Feestdag te vieren.

Slam!Koningsdag 2018 door de ogen van Egbert.EGD: https://youtu.be/ZVinxWHMaC8 Slam! Koningdag 2018 Stuk https://www.youtube.com/watch?v=m9y-PmrKnmM Slam!Koningsdag 2019: https://www.youtube.com/watch?v=yPS_miIA32I


Abonneer op de Podcast.EGD in je favoriete podcast app, om geen aflevering te missen! Spotify Apple Podcast Anchor.FM

Podcast.EGD

Ter ere van het 10de ondernemersjaar van mijn bedrijf Egbert.EGD, maak ik 10 Podcast gesprekken met 10 inspirerende ondernemers die al langer dan 10 jaar ondernemen. Deze diverse ondernemers hebben mij de afgelopen jaren tijdens mijn ondernemerschap geïnspireerd en gemotiveerd om te doen wat ik doe.

n deze podcast vertellen we het verhaal van 10 jaar ondernemer wat leer je die eerste 10 jaar, en welke gouden tips kunnen deze ondernemers mij, en jullie luisteraars, geven voor de komende 10 jaar waar weer veel spannende ontwikkelingen in mijn onderneming zullen zijn.

Bij elke podcast ben ik van plan een ander artwork te maken die eind het einde van het seizoen, op bijzondere wijze samen gaan komen, daarover later meer. Wil je dit idee helpen, neem dan je petje af en doneer een klein bedrag op http://petje.af/podcast.egd.

Abonneer alvast op deze podcast in je favoriete podcast app, om geen Aflevering te missen!

www.egbertegd.nl | www.locatiepunt.nl Deze Podcast is powered by www.KoekFM.nl

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page