top of page

Podcast.EGD S01E05 Bastiaan Janssen “Iedereen heeft leiderschap”

Bijgewerkt op: 13 mei 2020Bastiaan Janssen is CEO van 5hart IT-opleidingen. Ik ken Bastiaan onder andere van een aantal grote muurschildering die ik in 2014 mocht maken op hun locaties in Nieuwegein en Velp. (zie deze making of videos https://youtu.be/nn8sCGJ5L2s)  Bastiaan is zelf ook heel actief met diverse social media, podcast, vlogs en video's. Hij nam Vijfhart, wat inmiddels 35 jaar bestaat in 2016 over van zijn vader Eef Janssen.

We bespraken hoe hij van jongs af aan in het bedrijf kwam werken omdat hij een eigen auto wilde en hoe hij verder doorgroeide in het bedrijf. Hoe is het om "zoontje van de baas" te zijn in een bedrijf. En het bedrijf over te nemen van je vader. Wat hij veranderde toen hij CEO werd en waarom. En dat hij nu bezig is met het laden van het merk Vijfhart. Gaande weg geeft hij tip en tricks hoe hij het bedrijf runt en de keuzes maakt die hij maakte. Zoals om zelf het gezicht te zijn in de diverse social media uitingen die ze doen. Het was een zeer prettige gesprek, wat je volgens mij niet mag missen.


Wil je meer weten over 5hart kijk op https://www.vijfhart.nl of volg de diverse social media kanalen.

Zijn eigen podcast vind je hier: https://www.vijfhart.nl/podcasts/

Volg Bastiaan op instagram: https://www.instagram.com/bastiaan_j/

Abonneer op de Podcast.EGD in je favoriete podcast app, om geen aflevering te missen!


Bij elke podcast ben ik van plan een ander artwork te maken die eind het einde van het seizoen, op bijzondere wijze samen gaan komen, daarover later meer. Wil je dit idee helpen, neem dan je petje af en doneer een klein bedrag op petje.af/podcast.egd.


Podcast.EGD Ter ere van het 10de ondernemersjaar van mijn bedrijf Egbert.EGD, maak ik 10 Podcast gesprekken met 10 inspirerende ondernemers die al langer dan 10 jaar ondernemen. Deze diverse ondernemers hebben mij de afgelopen jaren tijdens mijn ondernemerschap geïnspireerd en gemotiveerd om te doen wat ik doe.

In deze podcast vertellen we het verhaal van 10 jaar ondernemer wat leer je die eerste 10 jaar, en welke gouden tips kunnen deze ondernemers mij, en jullie luisteraars, geven voor de komende 10 jaar waar weer veel spannende ontwikkelingen in mijn onderneming zullen zijn.


Deze Podcast is powered by www.KoekFM.nl

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page