top of page

Podcast.EGD S01E04 Karin Lindenhovius “Je moet nieuwsgierig blijven”

Bijgewerkt op: 13 mei 2020


Karin Lindenhovius was mijn allereerste opdrachtgever. Toen ik  een kleine 10 jaar geleden bedacht dat ik voor mij zelf wilde beginnen was ik nog werknemer van Karin. Ik had het gevoel dat ik niet meer verder kon groeien als marketingmanager op het hoofdkantoor van o.a. horecazaak Fred & Douwe en was toe aan een nieuwe uitdaging. Ik had een mooie samenwerkingsdeal gemaakt, de werkzaamheden die ik deed, in opdracht te gaan doen, en voor mezelf te beginnen. Ik weet nog precies wat Karin toen zei; "dat gaat zeker weten een succes worden"  Onzeker als ik toen was, kreeg mede daardoor de moed het ook echt te gaan doen, en zie nu een kleine 10 jaar later, durf ik wel te zeggen dat afgelopen jaren een succes waren. Nu ik weer de horeca kant op ga met mijn onderneming, vind ik het extra leuk Karin weer te speken,


We maakte een trip down memory-line, hoe het is om 1 van 3 eigenaren van het horeca concept Fred en Douwe, wat in Deventer, Doetinchem en Enschede zat, te zijn geweest. Wat ze geleerd heeft van dit avontuur met pieken en dalen. We hadden het kort over dat ze nog wel eens herkent word als de eerste winnares van Expeditie Robinson in het jaar 2000. En bespraken haar motto, dat je altijd moet blijven dromen.Abonneer op de Podcast.EGD in je favoriete podcast app, om geen aflevering te missen!


Bij elke podcast ben ik van plan een ander artwork te maken die eind het einde van het seizoen, op bijzondere wijze samen gaan komen, daarover later meer. Wil je dit idee helpen, neem dan je petje af en doneer een klein bedrag op petje.af/podcast.egd.


Podcast.EGD Ter ere van het 10de ondernemersjaar van mijn bedrijf Egbert.EGD, maak ik 10 Podcast gesprekken met 10 inspirerende ondernemers die al langer dan 10 jaar ondernemen. Deze diverse ondernemers hebben mij de afgelopen jaren tijdens mijn ondernemerschap geïnspireerd en gemotiveerd om te doen wat ik doe.

In deze podcast vertellen we het verhaal van 10 jaar ondernemer wat leer je die eerste 10 jaar, en welke gouden tips kunnen deze ondernemers mij, en jullie luisteraars, geven voor de komende 10 jaar waar weer veel spannende ontwikkelingen in mijn onderneming zullen zijn.
Deze Podcast is powered by www.KoekFM.nl

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page