top of page

Podcast.EGD S01E03 Joost Tervelde "Ik zou graag wat na laten...

Bijgewerkt op: 21 jan. 2020


Joost Tervelde van onder andere iDesign is al 18  jaar ondernemer in Deventer. Ik ken Joost al jaren als goede vriend van mijn vrouw en mij, en was 1 van mijn eerste opdrachtgevers toen ik net begon. Ik mocht bijvoorbeeld 10 grote schilderijen van diverse oprichters van online bedrijven voor hem maken. Joost is een fijne sparringpartner en coach als het gaat om ondernemen en de uitdagingen waar je wel eens tegen aanloopt als ondernemer.


Ik had met Joost een mooi gesprek over hoe hij als tiener begon 18 jaar geleden, en dat hij nog graag met een concept de wereld een stukje mooier wil maken. Hij geeft een aantal gouden ondernemers tips en zaken die hij de afgelopen jaren heeft geleerd.


Wil je meer weten over Joost en zijn bedrijf kijk op: www.i-design.nu

Abonneer op de Podcast.EGD in je favoriete podcast app, om geen aflevering te missen!Podcast.EGD

Ter ere van het 10de ondernemersjaar van mijn bedrijf Egbert.EGD, maak ik 10 Podcast gesprekken met 10 inspirerende ondernemers die al langer dan 10 jaar ondernemen. Deze diverse ondernemers hebben mij de afgelopen jaren tijdens mijn ondernemerschap geïnspireerd en gemotiveerd om te doen wat ik doe.

In deze podcast vertellen we het verhaal van 10 jaar ondernemer wat leer je die eerste 10 jaar, en welke gouden tips kunnen deze ondernemers mij, en jullie luisteraars, geven voor de komende 10 jaar waar weer veel spannende ontwikkelingen in mijn onderneming zullen zijn.


Bij elke podcast ben ik van plan een ander artwork te maken die eind het einde van het seizoen, op bijzondere wijze samen gaan komen, daarover later meer. Wil je dit idee helpen, neem dan je petje af en doneer een klein bedrag op petje.af/podcast.egd.


Abonneer alvast op deze podcast in je favoriete podcast app, om geen Aflevering te missen!


Deze Podcast is powered by www.KoekFM.nl

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page