top of page

Podcast.EGD S01E01- Willem Paul Koenen "Wat nou als het lukt"

Bijgewerkt op: 13 mei 2020


Willem-Paul Koenen leerde  ik een aantal jaar geleden kennen, toen hij op het punt stond waar ik nu sta, hij had jaren de onderneming BevlogenVerf gerund, een graffiti onderneming, en zetten toen nieuwe stap, samen met zijn vrouw is hij zich volledig op Dotterra gaan richten en plukt daar nu de vruchten van. Ik kreeg veel van zijn aanvragen voor Bevlogenverf doorgestuurd, en heb afgelopen jaren veel mooie projecten, mede aan hem te danken. 


Het interviewt gaat over hoe Willem-Paul ooit is begonnen als graffiti kunstenaar en hoe elke keer weer jezelf uit te vinden. Hoe het oude los te laten, kleur geeft aan ondernemen. Van Bevlogenverf naar Gameofgrowth podcast, hoe durven anders te zijn? Hoe hij van graffiti kunst naar coaching en echt ondernemen is gegaan. Welke mindset cruciaal is om twijfels in je kop te stoppen en waarom loslaten zo belangrijk is en wat er nodig is om ECHT los te kunnen laten.
Abonneer op de Podcast.EGD in je favoriete podcast app, om geen aflevering te missen!Podcast.EGD Ter ere van het 10de ondernemersjaar van mijn bedrijf Egbert.EGD, maak ik 10 Podcast gesprekken met 10 inspirerende ondernemers die al langer dan 10 jaar ondernemen. Deze diverse ondernemers hebben mij de afgelopen jaren tijdens mijn ondernemerschap geïnspireerd en gemotiveerd om te doen wat ik doe.


In deze podcast vertellen we het verhaal van 10 jaar ondernemer wat leer je die eerste 10 jaar, en welke gouden tips kunnen deze ondernemers mij, en jullie luisteraars, geven voor de komende 10 jaar waar weer veel spannende ontwikkelingen in mijn onderneming zullen zijn.


Bij elke podcast ben ik van plan een ander artwork te maken die eind het einde van het seizoen, op bijzondere wijze samen gaan komen, daarover later meer. Wil je dit idee helpen en financieel ondersteunen, neem dan je petje af op petje.af/podcast.egd.


Deze Podcast is powered by www.KoekFM.nl


Commentaires


bottom of page