top of page

Zorg voor Veerkracht.EGD


Vanaf 5 december tot 26 december is mijn nieuwe #TapeArt werk “Zorg voor veerkracht” te zien in de levende adventskalender van de Lebuinuskerk. Mijn ouders doen mee aan deze coronaproof advent-ramen-route door Deventer Centum en de Schilwijken. Er zijn 26 ramen die je kan bekijken te herkennen aan het nummer. Er worden elke week nieuwe ramen met het thema #Veerkracht bekend gemaakt. Lees er meer over op https://lebuinuskerk.nl/event/levende-adventskalender/Zorg voor Veerkracht.EGD

Deze illustratie kan je op verschillende manieren bekijken, het is een hart onder de riem voor de zorg, die voor de veerkracht van ons land moet zorgen op dit moment. Je moet ook zelf voor veerkracht zorgen om door dit Corona jaar heen te komen. Het meisje/verpleegster toont veerkracht door mee te bewegen met haar mondkapje die het zelfde kleur en lijnpatroon heeft als haar kleding. Als we die vervelende #mondmaskers verplicht zijn te dragen, dan in elk geval in stijl, dat is ook veerkracht. Meebewegen in deze gekke tijd, en laten we zo krachtig uit 2020 veren en met een gezonde zorg 2021 in gaan.

De route kan in delen of in zijn geheel bezichtigd worden (met de fiets of lopend). De ramen zullen versierd blijven tot en met 26 december. De route kan je op ieder moment van de dag volgen (ook in de avond).

Voor de gezinnen is er een wedstrijd opgesteld: Kies de 3 mooiste ramen uit en stuur die naar Herma.Wiersma@lebuinuskerk.nl. Als dat gelukt is, kunnen de kinderen aan het eind een kadootje komen halen bij de balie in de kerk tijdens openingstijden voor alle veerkracht die ze hebben laten zien.


Ga ook de adventstijd meebeleven en ervaar de veerkracht die wij mensen hebben in deze bijzondere tijd.Comentarios


bottom of page