top of page

Vooruitblikken op LOS 2019 in de nieuwe podcast #LOScast

Bijgewerkt op: 6 sep. 2019


In de aanloop naar de 6e editie van LOS maken we een serie podcast video's waarin we met kunstenaars, muzikanten, bewoners en ondernemers vooruitblikken op een mooie editie van LOS! We spreken o.a. nog met programmeur Harco Rutgers over het culturele programma van LOS, we horen van Hobbe wat er zoal voor jongeren te doen is en we zien Elise van der Linden zeker nog terug voor een sneak preview van haar werk voor op de Grijze silo!


Ben je een ondernemer/buurtbewoner of gewoon erg betrokken bij LOS, en wil jij ook langskomen tijdens een van de LOScast's? Stuur dan even een mail naar Egbert, via e.scheffer@egbertegd.nl.


Houd de social media kanalen van Facebook, Instagram en twitter van het Havenkwartier in de gaten, en abonneer je op het You Tube kanaal van KoekFM!


Beluister als Podcast op Spotify of iTunes


Bekijk alle aflevering in deze LOScast YouTube-Afspeel-lijst:Of luister de Podcast op Soundcloud:


Wat is LOS eigenlijk? LOS is een bijzonder en intiem open-dag festival in dit prikkelende havengebied, waar de kracht van kunst, ambacht, cultuur en ondernemerschap is samengeperst op 20 hectare. Waar je een programma treft op heel veel verschillende locaties in het Havenkwartier, voor jong en oud, met voor ieder wat wils: concerten, dj’s, kunst, ambachten, workshops, theater, dichters en uiteraard heerlijk eten en drinken! Havenkwartier Deventer gaat zaterdag 13 april 2019 weer LOS!


Meer info:

- Crowdfunding: http://bit.ly/los2019

POWERED BY KOEK FM (subscribe for more video's)


AFTER MOVIE LOS 2019:


Stukje Videoprojectie door Elise van der Linden mogelijk gemaakt door Crowdfunding:
Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page