top of page

TapeArt Voor StukTV #SamenNietStuk


Donderdag 25 februari 2021 kwam de grote show "Samen Kunnen We Niet STUK" online op het You Tube kanaal van StukTV met 2.500.000 abonnees.


"We kunnen allemaal wel wat positiviteit gebruiken, STUK laat zien hoe je, juist in deze tijd, iets goeds kunt doen voor een ander. En dat geeft jou ook weer een goed gevoel! Want samen kunnen we niet STUK!Met #samennietstuk​ wil STUKTV een begin maken om elkaar te inspireren en in actie te komen. Kijk wat je kunt doen voor een ander, hoe klein of groot het gebaar ook is, het zit ‘m in de betekenis ervan. Let goed op elkaar en hou vooral nog even vol. Er komen betere tijden aan!"


Tape staat voor verbinding in deze show, en komt dus heel veel terug. Ik mocht voor deze show veel decor en elementen beplakken met tape. Zo maakte ik 5 positive "thumsup👍" Tape artworks die in de items terugkomen. Beplakte ik 10 kussens die overal in de studio liggen. De 2 bijzettafels kubussen die voor de bank staan. Op het podium voerde ik het artwork door, met een kleurrijk lijnenpatroon. En voor het begin shot, plakte ik een lange lijn door de gangen van het mediapark.


Als klap op de vuurpijl maakte ik live tijdens de opnames de zondag ervoor een groots TAPEART portret van Thomas, Giel en Stefan live tijdens de show.


De show staat online op het stuktv YouTube kanaal! Go check it out! Het is een erg mooie positieve show geworden, dankbaar dat ik een bijdrage mocht geven in de vorm van dit Tape Art kunstwerk. Bedankt Giel, Thomas en Stefan!
Comments


bottom of page