top of page

Tape Art op Street Art Apeldoorn


Ik mocht 3 tape art werken maken ter ere van Street Art Apeldoorn.


OPEN ORANJERIE.EGD

Eerst heb ik er 1 gemaakt bij De Oranjerie deuren. De Oranjerie is flink aan het verbouwen. Met dat thema heb ik een grafisch werk gemaakt met oranje en witte tape. Teven moest het duidelijk zijn dat ze wel gewoon OPEN zijn. Dus dat ook nog extra aangegeven.


Hoofdstraat Koning Willem3.EGD

Als 2de mocht ik de ramen van de oude Kruitvat onder plakken. Hiervoor had een stencil van Koning willem en witte banen idee. Wat heel goed uitpakt omdat het pand van binnen donker is, en de witte banen samen een heel mooi beeld op leveren.


Kapelstraat EK Beachvolleybal.EGD

Als 3de mocht ik 2 etalage van 2 leegstaande panden beplakken met het thema EK beachvolleybal wat deze maand ook in Apeldoorn is. Ik heb 2 fiddo diddo achtige tape art figuren gemaakt die een potje Beachvolleybal spelen gemaakt met geel, grijs, zwart en witte tape.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page