top of page

Tape Art op de Salon Expositie Deventer

Bijgewerkt op: 23 jul. 2018


Ik doe dit jaar weer mee aan de Salon Expositie in de Bergkerk Deventer samen met 80 andere Deventer Kunstenaars. Je kan deze Expositie gratis bezoeken van 20 juli t/m 30 september in de Bergkerk in Deventer.


Ik doe ook mee aan de atelier route in het weekend van 29 en 30 september van 12:00 -17:00. Je kan dan Tape Art komen ontdekken in mijn atelier aan de Mr. H.F. de Boerlaan 151 (bel H) in het Havenkwartier Deventer


Ik ben met het Thema "De Droom" aan de slag gegaan met Tape Art. Ik wil graag laten zien wat voor diverse dingen je er mee kan.


"Leeft Je Droom #MiniMe" Isolatie Tape op Glas. 80 x 60 cm. Dit mijn zoon ("mini me") in stencil stijl die met een spuitbus Tape Spuit, in die tape is te lezen "Leef je Droom".


#KlaasVaak.EGD / #Sandman.EGD GaffaTape op hout met lijst. 170 x 170 cm. Bij het thema "DeDroom" Moest ik gelijk denken aan Klaasvaak. Ik heb met matte en glazende tape een illustratie gemaakt van een Klaasvaak figuur. Als je langs het werk loopt, veranderd de glas wat een dromerig gevoel geeft. Zie hieronder de making of video


Meer info Salon en Open Ateliers: https://kunstenlab.nl/nu-te-zien/salon-open-ateliers-2018/


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page