top of page

RembrandtPark.EGD TapeArt Mural


Voor de opening van het eerste van drien nieuwe gegouwen in het Rembrandt Park in Amsterdam werd ik gevraag voor een grootst Tapeart werk op een muur ca. 50m2 en een tijdlijn vanaf de voordeur naar deze mural.


In dit ontwerp heb ik “Rembrandt en het park” proberen samen te laten komen in dit Tape Art werk. Aan de linkerkant zie je een half-portret van Rembrandt, en rechter helft is een boom die het park/groen verbeeldt. Op de schouders van Rembrandt zie je een fictieve weergave van de 3 fases van dit project met ook weer wat groene bomen op de achtergrond(The ultimate park/city life). Het vliegtuig geeft de bereikbaarheid/transport van deze plek vlakbij snelwegen en vliegveld weer . Het “outside-in gevoel” heb ik in het vierkant naast de boom willen weergeven, alsof je door een venster naar het park buiten kijkt. Het blauwe vlak met vogels in de wolken geeft het vrijheidsgevoel/Worklife weer. En het geheel zitten de “9” vlakken van het logo van dit project verwerkt. De vlakken aan de zijkant geven het geheel wat meer dynamiek en beweging, omdat het project nog in beweging is.


De Lijnen op vloer van de ingang tot de muur zijn een soort tijdlijn waar de vierkanten uit het ontwerp ook weer in terug komen. Deze tijdslijnen zijn tevens de wortels van dit project, en komen dus uit onderaan de boom op de muur.


Meer info over dit bouw project: https://www.rembrandt-park.com


Comments


bottom of page