top of page

Podcast.EGD: op naar 10 Jaar Egbert.EGD

Bijgewerkt op: 14 apr. 2020


Vandaag, 1 juli 2019 is het 9 jaar geleden dat ik Egbert.EGD starten, op weg naar 10 jaar Egbert.eGD maak ik de komende 10 maanden, 10 Podcast gesprekken met 10 inspirerende ondernemers die al langer dan 10 jaar ondernemen. Diverse ondernemers die mij de afgelopen jaren hebben geholpen, geïnspireerd en gemotiveerd om te doen wat ik doe,(en ga doen de komende jaren)


In deze podcast vertellen we dan samen het verhaal van 10 jaar ondernemer wat leer je die eerste jaren, en welke gouden tips kunnen mijn gasten mij en de luisteraars geven voor de komende jaren.


Ik maak voor elke Podcast een nieuw Artwork. Dit kan een schilderij, tapeart werk, foto, digitaal beeld zijn. Deze komen aan het eind van het seizoen bij elkaar in een audio/fotoboek.


Wil je dit idee helpen, neem dan je petje af op petje.af/podcast.egd.


Luister alvast de teaser (links hieronder) en abonneer gelijk op #Podcast.EGD in jou favoriete podcast app!


iTunes: link

Spotify: link

Google: link


powerd by koekfm.nl
Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page