• Egbert.EGD

Album Tape-artwork en video clip Engel

Updated: Apr 24, 2019


Dit jaar released Engel een serie singles waarvoor hij werkt met verschillende kunstenaars. De eerste single ‘Daglicht’ is een uptempo ode aan de nacht met werk van Tape-Art kunstenaar Egbert.EGD. In de videoclip van ‘Daglicht’ zie je het artwork ontstaan.





Videoclip: https://youtu.be/JtQtmIirFEM

Spotify: https://spoti.fi/2Gkjqej

iTunes: https://apple.co/2vbI3o2


Persbericht:

Rapper werkt samen met Deventer kunstenaar

Deventer - Precies twintig jaar geleden maakte een piepjonge Engel zijn rapdebuut. Inmiddels heeft de openhartige rapper meer dan tien albums op zijn naam staan en onderscheidt hij zich moedwillig in de Nederlandse muziekscene. Met een aanstekelijke liefde voor muziek heeft Engel de laatste twee decennia gewerkt met o.a. Paul de Munnik, Def P, Tim Knol, Diggy Dex en Racoon-zanger Bart van der Weide.

Muziek x Kunst Ook in zijn jubileumjaar zit de productieve rapper verre van stil. Dit jaar released Engel een serie singles waarvoor hij werkt met verschillende kunstenaars. De eerste single ‘Daglicht’ is een uptempo ode aan de nacht met werk van Tape-Art kunstenaar Egbert.EGD. De rapper volgt Egbert al een tijd online en zocht begin dit jaar contact. “Ik was al een liefhebber van zijn Graffiti Art maar vond de Tape-Art ook wel heel interessant”. De geboren en getogen Deventenaar opereert vanuit zijn atelier in het Havenkwartier en is een groot hiphop liefhebber:  “Het was een eer om voor één van mijn Nederlandstalige hip hop helden een artwork te mogen maken, en ook nog eens de hoofdrol te mogen spelen in de videoclip.” Aldus kunstenaar Egbert Scheffer. In de videoclip van ‘Daglicht’ zie je het kunstwerk ontstaan.



Spotify: https://spoti.fi/2Gkjqej




Nieuw in Portfolio

Contact

Bel of What's App Egbert.EGD

06 244 16 387 

Of mail je vraag:

e.scheffer@egbertegd.nl

Bezoek mij bij PUNT.

Scheepvaartstraat 7 

7411 MB 

Havenkwartier Deventer

Punt-LOGO-wit.png

Locatie PUNT

Street Art Streets

Volg Egbert op Instagram