top of page

Album Tape-artwork en video clip Engel

Bijgewerkt op: 9 feb. 2021


Dit jaar released Engel een serie singles waarvoor hij werkt met verschillende kunstenaars. De eerste single ‘Daglicht’ is een uptempo ode aan de nacht met werk van Tape-Art kunstenaar Egbert.EGD. In de videoclip van ‘Daglicht’ zie je het artwork ontstaan.


Persbericht:

Rapper werkt samen met Deventer kunstenaar

Deventer - Precies twintig jaar geleden maakte een piepjonge Engel zijn rapdebuut. Inmiddels heeft de openhartige rapper meer dan tien albums op zijn naam staan en onderscheidt hij zich moedwillig in de Nederlandse muziekscene. Met een aanstekelijke liefde voor muziek heeft Engel de laatste twee decennia gewerkt met o.a. Paul de Munnik, Def P, Tim Knol, Diggy Dex en Racoon-zanger Bart van der Weide.

Muziek x Kunst Ook in zijn jubileumjaar zit de productieve rapper verre van stil. Dit jaar released Engel een serie singles waarvoor hij werkt met verschillende kunstenaars. De eerste single ‘Daglicht’ is een uptempo ode aan de nacht met werk van Tape-Art kunstenaar Egbert.EGD. De rapper volgt Egbert al een tijd online en zocht begin dit jaar contact. “Ik was al een liefhebber van zijn Graffiti Art maar vond de Tape-Art ook wel heel interessant”. De geboren en getogen Deventenaar opereert vanuit zijn atelier in het Havenkwartier en is een groot hiphop liefhebber:  “Het was een eer om voor één van mijn Nederlandstalige hip hop helden een artwork te mogen maken, en ook nog eens de hoofdrol te mogen spelen in de videoclip.” Aldus kunstenaar Egbert Scheffer. In de videoclip van ‘Daglicht’ zie je het kunstwerk ontstaan.Comments


bottom of page