top of page

4 Wolters Kluwer Muurschilderingen

Bijgewerkt op: 26 feb. 2018

Voor Wolters Kluwer heeft Egbert al 4 kantoren mogen beschilderen.


Na aanleiding van een tweet van Pim Nauts waar mijn buurvrouw mij op attendeerde. "Wie kent er een goede graffiti schilder die een mooie muurschildering kan maken bij ons" Werd ik uitgenodigd om een muurschildering.EGD te komen verzorgen voor het innovatielab van Wolters Kluwer in Alphen aan de Rijn.

Na wat schets fases, zijn we uiteindelijk uitgekomen op een stak ontwerp dat dicht bij het logo en de huisstijl van Kluwer zelf lag. Een echte "huisstijl op lokatie doorvoeren" klus dus. Daarnaast moest er een Flatscreen en een whiteboard in de muur worden op genomen. Door middel van een tekst wolk is het scherm in de muurschildering opgenomen. En met whiteboardfolie is de gehele linkerkant van de muur nu te beschrijven met innovatieve ideeën. De muurschildering geeft de werkruimte veel kleur maar leid niet gelijk heel veel af.

Van mijn werk is een Time-laps gif gemaakt door Pim.

Ik zelf heb een Flipstagram gemaakt.

Hier vind je een aantal foto's van de muurschildering.Voor Wolters Kluwer Deventer ben ik gevraagd om het kantoor van afdeling Sales opgevrolijken met een aantal ‪‎muurschilderingen‬.

Aan de Rechterzeide de ‎Huisstijl‬ doorgevoerd met Logo en huisstijlelementen. En aan de andere kant in grijstinten de Deventer‬ ‪Skyline gespoten met stencils.

Naast de deur staat een zwarte tekstwolk met de quote:

It always seems impossible until it is done - Nelson Mandela

Aan de andere kant is er een Whiteboard-Wolk‬ gemaakt waar mensen food 4 thought kunnen plaatsen.

Hieronder vind je de making off video, hoe een saai grijs kantoor met systeem wanden naar een frisse inspirerende werkplek is om getoverd.


Egbert.EGD heeft voor de 3de keer 2 muurschilderingen bij Wolters Kluwer‬ mogen doen. Dit keer bij de afdeling ‪Marketing in Deventer die Egbert had uitgenodigd. Hier heeft hij een mega grote tagcloud‬ met Marketing termen geplaatsen. En aan de andere kan een ‪Deventer‬ ‪skyline‬ in de‪ Wolters Kluwer‬ ‪‎huisstijl kleuren‬. Waar strak en  wild style elkaar heel mooi treffen.  Meer foto’s making off video
Voor de 4de keer een klus bij Wolters Kluwer mogen doen. Dit keer bij de afdeling Product Development in Deventer. Op de muur het verloop in tijd van Kluwer producten en nieuwe innovaties: van Boeken - floppy's - CD-rom - desktop Software - toch-screen/Apps - The Cloud/ Big Data - Artificial Intelligence

Wil je dit ook bij jou op kantoor neem dat contact op met egbertegd.nl e.scheffer[at]egbertegd.nl 06 244 16387

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page